December 9, 2007 - Miika Sallinen

Pamela Anderson aloitti otsoniterapian

Pamela AndersonOtsoniterapia.net –sivuston ei ole tarkoitus kilpailla iltapäivälehtien viihdesivujen kanssa. Siitä huolimatta rohkenen taas kerran mainita julkisuuden henkilöstä, joka on hiljattain aloittanut otsoniterapian. Syyskuun loppupuolella kirjoitin Red Hot Chili Peppers –yhtyeen laulajasta Anthony Kiedisistä, joka oli menestyksellisesti hoidattanut C-hepatiittitartuntaansa. Kiedis mainitsi, miten hoitokuurin jälkeen testeissä ei näkynyt viruksesta jälkeäkään. C-hepatiitti onkin varsin yleinen infektio erityisesti huumeiden käyttäjien keskuudessa, sillä se tarttuu herkästi verikontaktin avulla.

Lieneekö huhu Kiedisin ilmeisestä parantumisesta kierinyt myös vielä kuuluisamman C-hepatiitin kantajan – povipommi Pamela Andersonin korviin. Siihen minulla ei ole vastausta, mutta virallisten kotisivujensa päiväkirjaansa Pamela kirjoitti kolmas lokakuuta seuraavan maininnan kommentoidessaan väitettyä raskauttaan:

“Not pregnant. Just very happy. Started ozone therapy. Healthy as can be. Very exciting”.

(Suom. Ei raskaana. Juuri nyt olen hyvin onnellinen. Aloitin juuri otsoniterapian. Olen niin terve kuin vain voi olla. Hyvin jännittävää).

Tämän enempää minäkään en tiedä. Se että Pamela tuntee olonsa hyvin terveeksi ensimmäisten hoitojen jälkeen, on hyvä merkki, vaikkei tietenkään yllättävää. Toivotaan hänelle onnea, ja samalla myös että hän muistaa uudelleen mainita hoitojensa edistymisestä, varsinkin jos niistä saadaan selkeästi mitattuja tuloksia. Mielenkiintoista nähdä, aiheuttaako Pamelan julkitulo lisää mielenkiintoa otsoniterapiaa kohtaan niin julkkispiireissä kuin tavallisenkin kansan keskuudessa.